Njarga Caana Finsk hyrdehund

Temperament

Njarga Caana i flyvende trav

Caana er min anden finske hyrdehund. Hun er en drøm at træne med og altid glad. Hun er valgt udfra en anden linie end Petra, og det kan mærkes både i træningsiver og temperament. Hun elsker at blive nusset og er en rigtig kælepotte. Hun elsker fest - jo flere mennesker jo bedre, så er der mange hænder, der kan nusse hende.

Caana er selvfølgelig klikkertrænet.

Vi træner også vildtspor. Njarga Caana går et meget roligt spor og ALT bliver undersøgt også det mos, som vi lagt på en gren som mærkering intet går hendes næse forbi. Hun elsker at slå skindet ihjel efter veludført sporarbejde. 

Mentalbeskrivelse

Njarga Caana har gennemført MH i Sverige 10. oktober 2010 med 1 på skud. 

Arbejdsegenskaber

Jeg lægger stort vægt på at arbejdsegenskaberne er i orden, derfor var vi til rensdyr instinkttest i Finland 11/3 2012. Der blev givet 3 hæderspriser til de 3 bedste hunde ud af 22 tilmeldte. Vi var så heldige at få hædersprisen for Njarga Caanas meget fine præsentation. Herhjemme træner vi på får og kvæg.

Njarga Caana til rensdyrhyrde instinkttest 11/3 2012

Rally lydighed

Njarga Caana blev Rally lydigheds Champion 1/9 2012

Caana er den første finske hyrdehund i verden, der er blevet Rally Lydigheds Champion. Det blev hun 1/9 2012. Vi træner Rally lydighed på konkurrencehold. Det er en herlig sport, der passer os perfekt. Du kan se Njarga Caana på video til vores sidste prøve i år 2013.

På siden Prøver og promotion kan du se, hvornår vi skal til prøver.

 

Udstilling

Njarga Caana på udstilling

Vi har været på enkelte udstillinger. Njarga Caana er dansk og svensk udstillingschampion. Vi mangler kun 1 klub cert, så er hun også klub champoin. Vi går meget lidt på udstillinger,da vi i de sidste par år har vi brugt mange weekender på Rally og tricksprøver, og det har første prioritet.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.06 | 23:18

Hvor er hun dog skøn !!

...
05.07 | 15:02

De 5 år gået stærkt siden de to hvalpevenner tumlede rundt i græsset! Held og lykke med hvalpeprojektet :) Hundehilsener fra Miki og Pernille (phdezign.dk)

...
21.02 | 09:32

Tusind tak Annelise

Vi ses forhåbentlig til træffet
KH
Katja,Petra og Caana

...
20.02 | 18:15

Fin side. Tillykke. MVH Annelise/Drifa

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE