Kennel Bierje Lapin

Jeg arbejder med problemhunde til hverdag og derfor fylder hunde hele min hverdag. Mine egne hunde er en vigtig del i mit arbejde og de har hjulpet mange hunde over deres skræk for andre hunde. Mine hunde er derfor tit med ude og med på arbejde.

Jeg har haft finsk hyrdehund siden 2001. Lapinlumon Bumbol (Petra) er fra det andet kuld, der blev født i Danmark. Det har givet mig en god indsigt i, hvordan denne race er.  

Min mand er softwaresælger og har base hjemme, så når vi ikke er på farten, er hundene vant til vi er hjemme hos dem. 

Hvalpene vil vokse op inde i vor hus sammen med os og vores 2 finske hyrdehunde Petra 13 år og Caana 4 år. Hvalpene vil opleve mange ting, mange typer underlag, forskellig typer af larm, børn i alle aldre, mennesker af mange forskellige typer osv. Den finske hyrdehund  kræver den rigtige social- og miljøtræning for at blive en harmonisk hund som voksen. Den starter hos kennel Bierje og forsætter hjemme hos jer!

Hos os vil vi i fællesskab finde netop den hvalp, der passer bedst til netop jeres familie udfra jeres ønsker og livstil.  

I år 2014 vil jeg have det første kuld finske hyrdehunde på Njarga Caana. Njarga Caana forventes at blive parret til maj. Det er vigtigt at tæven bliver moden før den får hvalpe,da den finske hyrdehund modner sent og vi har haft mange mål, som vi skulle nå, inden hun har tid til hvalpe.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.06 | 23:18

Hvor er hun dog skøn !!

...
05.07 | 15:02

De 5 år gået stærkt siden de to hvalpevenner tumlede rundt i græsset! Held og lykke med hvalpeprojektet :) Hundehilsener fra Miki og Pernille (phdezign.dk)

...
21.02 | 09:32

Tusind tak Annelise

Vi ses forhåbentlig til træffet
KH
Katja,Petra og Caana

...
20.02 | 18:15

Fin side. Tillykke. MVH Annelise/Drifa

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE